2011. június 30., csütörtök

Irány a Balaton!

Már csak pár napot kell aludni a fergeteges Balaton Soundig. Amihez idén is természetesen „… a Balaton szíve” Zamárdi biztosít helyszínt.

Mára már a pontos, kibővített fellépők listáját is megtaláljátok a hivatalos Balaton Sound oldalon. Az eddigi éveknél jóval több sztárfellépővel büszkélkedhet a fesztivál, rengeteg új zenekar és Dj fogadta el a meghívást, de természetesen nem lesz hiány a régi, jól megszokott magyar zenekarokból sem. Nekem már a tavalyi felhozatal is tetszet de az idei az übereli… Csak egy-két nagyobb név, hogy tisztába legyetek a fellépőkkel, hogy kik az újabbak és kik maradtak a korábbi sztárok közül: Itt van például az egyik új csapat a Stereo Mc’s, ők a hardcore hiphop jeles képviselői, Snoop Dogot az amcsi rappert nem hiszem, hogy nagyon be kéne mutatnom, vagy Mika is. A Thievery Corporation fantasztikus Dj-duója alapvetően dub és acid jazz alapokon szólal meg, voltak már nálunk, de még a Soundon nem játszottak, érdekesnek ígérkezik, nemde? Rainer Trüby, na ő már közel sem lesz annyira ismeretlen a rutinosan soundozóknak, hiszen ő már 3 évvel ezelőtt is lépett fel, de akkor még trióban, az elektronikus zene igazi megtestesítője Tiesto is itt lesz, csak hogy még egy ismert nevet említsek. Én miatta akartam tavaly is elmenni a Soundra, de sajnos, akkor nem sikerült. Idén talán majd én is ott lehetek és lábat lógathatók a hűs Balaton vizébe, miközben hallgatom a fellépőket, és a tomboló, bulizó fiatalokat…

Az új fellépők mellet még egy apró meglepetés a fesztiválkártya. Ezzel a kártyával kell fizetni mindenért, ez hogy jó ötlet volt-e vagy nem azt döntse el mindenki maga. Nekem tetszik!

Szerintem fergeteges buli elé nézünk, aki csak tudd, annak azt javaslom, hogy ne üljön otthon, hanem irány Zamárdi!

Írta: Sandy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése