2011. július 5., kedd

Az év esküvője Monacóban

A polgári esküvő után megtartották az év – vagy talán az utóbbi pár évtized – legpompásabb egyházi esküvőjét Monacóban. Az 53 éves II. Albert herceg és a 33 éves Charlene Wittstock úszóbajnoknő szombaton mondták ki a boldogító igent a királyi udvarban.

A playboy életet élő, már majdnem örök agglegénynek hitt herceg hosszú idő után szánta el magát a házasságra. Fiatalabb korában randevúzott többek között Naomi Campbell-lel és Brooke Shields-szel de született két házasságon kívüli gyermeke is. A dél-afrikai úszónővel először 2000-ben találkozott egy úszóversenyen.

A meghívott vendégek között szerepelt rengeteg államfő – köztük Schmitt Pál és felesége –, hírességek és természetesen rokonok. Mindezek mellett Monaco utcáit ellepték az ifjú házaspárt köszöntő helyiek és turisták is.

Természetesen a házaspár kizárólag márkás és egyedi ruhákat és kellékeket vett fel erre a különleges napra. Charlene polgári esküvői ruháját Chanel tervezte, a templomi szertartásra a ruháját Armani készítette, amely 40 000 Swarovski kristálykővel lett kirakva. A jegygyűrű egy platina és arany Cartier.

Érdekes lenne tudni az esküvőre szánt összegről valamint a nászajándékokról és arról, hogy vajon az utóbbi pár év gazdasági válsága mennyire befolyásolja a felső tízezer ráfordítását.

Mindenesetre a fárasztó, de izgalmakkal teli napok után a hercegi házaspárnak kellemes és boldog nászutat kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése