2011. július 25., hétfő

Amy Winehouse-t holtan találták…

Az ötszörös Grammy-díjas Amy Winehouse-t szombaton találták meg londoni lakásában. A hír hallatán talán többek is megdöbbentek, de szerintem már várható volt, hogy ezt az életstílust nem lehet hosszú távon sokáig művelni.


Az énekesnő ugyanis híres volt alkohol- és drogproblémáiról. Utolsó koncertjén például már fellépni sem tudott, mert annyira ittas volt, hogy rajongói egyszerűen kifütyülték őt. Milyen példát mutat(ott) így a jazz, soul és R&B zene állítólagos „legnagyobbika”?!
Mi volt az üzenete? Hogy az alkohollal és a droggal minden probléma, minden nehézség elviselhető, könnyebbé tehető?! Nem kell felelősséget vállalni semmiért sem, mert majd minden megoldódik?! Te csak bulizz, élvezd az életet?! Rendkívül érett, mit ne mondjak….

Szerintem a hírességeknek inkább jó példával kéne elöl járni mintsem, hogy romboló és pusztító életmódjukat kéne figyelemmel követnünk nap, mint nap. Ugyanis mi a helyzet ma? A fiatalak nagy része rajong bizonyos sztárokért, akiket minden formában követni akarnak, majmolják minden mozdulatukat.
Mi történik, ha azt látják, hogy kedvenc énekesük az alkoholba és a drogokba menekül? Akkor biztosak lehetünk, abban hogy gyerekeink is ezt a példát fogják követni?Nem értem, hogy miért nem látják át ezt a súlyos helyzetet a „sztárok”… hogy mekkora hatással vannak a felnövekvő ifjúságra… Tisztelet persze a kivételnek!


Írta: sandy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése