2012. január 26., csütörtök

Talmácsi Gábor „nagy váltása”

A 125 köbcentis motoros világbajnoka abba hagyja a motorozást és ralizásra adja a fejét. 2010 óta nem indult motoros versenyen, de idén már az összes rali versenyen indulni fog és így nyilatkozott:
„A motor a fő profilom, de sok gondolkozás után úgy döntöttem, autóban folytatom, és abbahagyom a világbajnoki szintű motorversenyzést. Sokat versenyeztem autóval az utóbbi időben, nagyon szeretem. Mindent az alapoktól kell kezdenem, nincs még csapatom és navigátorom, de februárban tesztelek, indulok a magyar bajnokságon, a márciusi Eger-ralin már rajthoz állok"
A teszteket egy mitsubishi Evo6-tal fogja végig csinálni és márciusig kiderül ki lesz a navigátora! A 2007-es év férfi sportolója elmondta, hogy mi a célja és mi motiválja:
„A hatfordulós ralibajnokság minden versenyén indulok, a célom egyértelmű, a legjobbak közé készülök. Nagyon motivál, hogy újra versenyezzek, semmi sem tántoríthat el a döntésemtől. A motorversenyzők amúgy is mind jó autóversenyzők, Valentino Rossi is azt nyilatkozta, pár év múlva már ralizni fog."
Így legyen és sok sikert kívánunk!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése