2012. július 9., hétfő

Keresd meg új autód kulcsát!


A Renault egy klasszikus történetmesélős kampányt indított a holland Facebook-oldalának népszerűsítésére, aminek keretében egy szerencsés hazavihetett egy autót.
A történet ott kezdődött, hogy Hilda nagymamának már évek óta porosodott a garázsban egy Renault 4-es modell. A nagyi megöregedett és már nem használta régi kis kedvencét. Akármennyire imádta igazi veterán autóját, mégis úgy döntött, nem egy garázsban szeretné őrizgetni, hanem inkább elajándékozná. Így a Renault Facebook-oldalán ajánlotta fel vállalkozó kedvű fiataloknak, hogy közülük bárki vezetheti és tulajdonosává is válhat egy kis keresgélés ellenében…
…mert a dolgok ugye nem mennek olyan könnyen.  Ahhoz, hogy valaki egy ilyen ereklye tulajdonossá váljék, meg kell keresnie az autó kulcsát, ami bárhol lehet, bár egy kis segítséget kap az ember, mert Hilda mama alkalmanként, videóüzenetekkel a helyes irányba terelgette a versenyzőket.
Hogy hol kellett keresni a kulcsot? A felhasználókat meghívták a nagymama oldalára, ahol a nappaliról, garázsról, konyháról készült képeken, jó alaposan szemügyre vehették a lakás minden egyes zugát, ha megszületett a tipp, egész egyszerűen csak megjelölték magukat azon a ponton, ahol szerintük lapulhat a kulcs.
Akinek a tippje a legeslegközelebb volt az eldugott kulcshoz, az lett a történet nyertese és a kis autó újdonsült tulajdonosa.
Mindent összevetve a 2011 eleje óta létező Renault Hollandia Facebook oldalának eddigi legsikeresebb kampányát hozta össze a Dorst & Lesser. Csak a kampány alatt a profil kedvelőinek száma 50 000-ről 78 000-re nőtt.

írta
Ildi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése