2012. szeptember 3., hétfő

Újabb sikeres Old Spice reklám




Az Old Spice pár éve elindította a márkafrissítő reklámstratégiáját, ami óriási sikert aratott. A reklámok középpontjában egy milliomos afroamerikai férfi szerepel, aki a nők álma, és arra hívja fel a figyelmet, hogy ha Old Spice dezodort használ a pasijuk, akkor legalább az illatuk olyan lesz, mint az övé. Ez a reklámfilm Emmy-díjat is kapott, tehát nem volt kérdés, hogy a cég folytatja a sikeresen berobbantott kampányt.

A legújabb reklámspot-ban a néző egy interakív videóval találja szemben magát, melyben Terry Crews az izmaival zenél. A színész látványa önmagában humort sejtet, legalábbis számomra egybefonódott a nevetéssel, a különböző vígjátékokban való ’izomagy’ szerepeivel. A videó végén saját zeneszámot készíthetünk a billentyűzetünk irányításának segítségével, felvehetjük azt és megoszthatjuk a barátainkkal is, ha meg akarjuk őket nevettetni. 

Szerintem jó úton halad az Old Spice, sokan mondogatják, hogy lassan felveszi a harcot az AXE reklámjaival is, melyek szintén hatalmas reklámsikerek.

A zenélő izmokat az alábbi linkre kattintva tekinthetjük meg:

Forrás: SocialTimes.hu
Írta: Gabi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése