2012. szeptember 7., péntek

Új üzletláncot nyitott a RossmannA nemzetközi drogéria lánc szeptember 6-án indította el az új üzleti koncepcióját Németországban, melyet Rossmann Express névvel láttak el. A cég a Magyarországról nemrégiben kivonult Schlecker ’Ihr Platz’ nevű, pályaudvarokon található üzleteit vásárolta fel, melyek helyén a Rossmann -saját nevével ellátva- folytatja az előző üzlet portfóliójának mintáján a fagyasztott élelmiszerek, tejtermékek, üdítőitalok, péksütemények és kolbászok árusítását. Érdekes, de lehet találni a polcokon különféle söröket, röviditalokat és borokat is.


Az első Rossmann Express üzletek Hannoverben és Kölnben nyíltak meg, szeptember 22-én bővül a sor mainz-i és dortmundi megnyitókkal.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy lesznek-e itthon is Rossmann élelmiszer üzletek a pályaudvarainkon, de szerintem a koncepció érdekes újítás a cégtől, bár nem meglepő, hiszen a vállalat termékkínálata rendkívül széles, a háztartási árucikkek és dekorkozmetikai termékek mellett egyaránt megtalálható az elektromos kütyük, gyerekjátékok, különféle sportszerek választéka, ráadásul fotóelőhívással is foglalkoznak a helyszínen.

Forrás: marketinginfo.hu
Írta: Gabi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése