2012. június 6., szerda

Az új generációs játékkonzolok


Mára már nem meglepő, hogy a virtuális játékok előtt való üldögélés inkább napi, mint inkább heti szintű több órás elfoglaltsággá vált… Ez köszönhető az egyre életszerűbb és szebb grafikával rendelkező játékkonzoloknak. 
A legújabb generáció szó szerint forradalmasította a konzolok világát. Az internet adta lehetőségek kihasználásával ötvözték a számítógépeken jól ismert WIFI rendszert és integrálták azokat az új konzolokba, tovább bővítve ezzel a szórakozási lehetőségeket.
Sőt, tovább megyek…mára már alappá vált, hogy egy konzol rendelkezzen merevlemezzel, DVD íróval és HD minőségű látvánnyal is. Ezek eddig mind csak fokozták a játékélményt  és ez még nem minden….A gyártók nem tétlenkednek. Már megjelentek az érintéssel vagy éppen hőérzékeléssel működtethető játéktartozékok is.

De ha azt gondoljátok, hogy ez minden, akkor tévedtek, mert egy újabb fejlesztés látott napvilágot, mely  a 3D-s televíziókhoz köthető. A legújabb fejlesztéssel a játék már nem is a TV-ben,  hanem a szobánk kellős közepén folytatódik és mindezt a saját kezünkkel irányíthatjuk vezérlő nélkül…
Persze tudjuk, hogy a technológia folyamatosan fejlődik, lehet hogy holnap már egy új doldogról számolhatok be… ki tudja?
Írta: Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése