2012. június 25., hétfő

A Vodafone okostelefonnal csábítgatná újdonsült vevőit...




Hamarosan kapható lesz hazai üzletekben is egy régebbi telefon feltuningolt változata a Smart II. Persze mi mással is csalogathatná a potenciális vásárlókat egy telefonügynökség, ha nem a legújabb, pillanatnyilag legtöbbet nyújtó okostelefonokkal. Hiszen az élet ezek nélkül a kis zsebmanók nélkül, egyesek számára mára már elképzelhetetlen lenne, bár tegyük hozzá egyes helyzetekben
tényleg megkönnyítik az életünket. Ám még mindig akadnak olyanok, akik nem rendelkeznek okostelefonnal. Én úgy gondolom többnyire ez a magas áruknak tudható be. De lehetséges az is, hogy akik már hozzászoktak évtizedek alatt régi telefonjukhoz, számukra idegen és nehézkes lenne megtanulni amiket ezek a telefonok nyújtanak vagy akár ki sem használnák az összes funkciójukat.
Ebből indult ki a Vodafone. Az általuk tervezett Smart II árában és kezelhetőségében is olyan célcsoportra lett szabva akiknek ez idáig még nem volt okostelefon a kezükben. Talán nem meglepő, hogy ha azt mondom: ez a kis készülék teljesítményben felülmúlja azokat az okostelefonokat melyek pár évvel ezelőtt a legdrágábbak és a legfelkapottabbak voltak, persze azok áránál jóval alacsonyabban futnak be a piacra.

Írta:
Ildi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése