2013. február 8., péntek

Dobozos szendvics?

A Candwich újdonsága


A vállalat új csomagolási ötlete, miszerint nem a hagyományos módon, műanyag zacskókban, vagy dobozokban kínálja szendvicseit, hanem alumíniumdobozban, számunka először igencsak furcsán hangzik.
Egy amerikai cég termékinnovációja meglepő, de szerintük ez egy tökéletes megoldás lehet tízóraira, ebédre, vagy uzsonnára, hiszen a praktikus csomagolása miatt mindig friss marad, és hűtést sem igényel. Édes íze miatt imádják a gyerekek, így az elfoglalt édesanyáknak sem kell többé sok időt szánniuk arra, hogy gyermekük mit vigyen enni az iskolába. Mint ahogy a termék szlogene is mondja: "Quick & Tasty, Ready to Eat.", vagyis gyorsan ehetünk valami finomat. Mindemellett még egészségesnek is nevezi magát, habár gyors ételről beszélünk.
Ugyan az amerikai fogyasztási szokások meglehetősen eltérnek a miénktől, de kíváncsi lennék, mit szólnának a magyar vásárlók ahhoz, ha ilyet látnának a boltok polcain. Valószínűleg nem igazán értenénk mi is ez a termék. Én úgy gondolom, talán azért, mert számunkra nem összeegyeztethető egy szendvics és a konzervdoboz. Mellesleg elég bizarr lenne, ha valaki egy alumíniumdobozba csomagolt kiflit kezdene el enni a munkahelyén, vagy az iskolában. Valószínűleg egy jót nevetnénk rajta.

Forrás:
http://csomagolas.blog.hu/2013/02/06/dobozos_szenf

Írta: Eszter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése