2013. március 22., péntek

Egy új közösségi oldal, ahová feltöltheted kreatív alkotásaid


A magyar Bigin.hu közösségi oldalon megoszthatjuk saját műveinket, egyedi és művészi alkotásainkat, vagy bármi olyat, ami egy kicsit is kreatívnak vagy érdekesnek gondolunk. A mindössze pár hónapja működő oldalra várják az eddig ismeretlen, de tehetséges felhasználókat, akik szívesen feltesznek néhány képet remekműveikről. Emellett azoknak sem kell keseregniük, akik nem rendelkeznek ilyenfajta képességekkel, bármilyen nekik tetsző fényképet megoszthatnak.
A regisztrációt a Facebook, Iwiw vagy Google+ fiókunkkal tehetjük meg, majd ha sikerült belépnünk, a „MINDEN” gombra kattintva, kiválaszthatjuk a nekünk tetsző témákat. Legnépszerűbb kategóriák között szerepel a Divat, a Csajos, a DIY ( Do It Yourself! – Csináld magad!), valamint a Haj és szépség, de sort még hosszan folytathatnánk.

A „FRISS” gombra kattintva a legújabb posztokat nézhetjük meg, míg a „KEDVELT” pont alatt pedig a legnépszerűbb fotókat láthatjuk.  Az oldal teljes mértékben magyar, amit nagy előnynek tekinthetünk.
Az új közösségi oldalra ellátogatva, sok érdekes dolgot találtam. Bármilyen kategóriára kattintunk, képek halmaza jelenik meg, melyeket kedvelhetünk, ha van kedvünk, hozzászólhatunk, vagy kitűzhetünk. Úgy gondolom, hosszan el lehet időzni és nézelődni az oldalon, hiszen sok újdonság és különlegesség van összegyűjtve egy helyen. Újszerű és kreatív, emellett tetszett az is, hogy témák szerint kereshetünk, így ami nem érdekel bennünket, azt nyugodtan kihagyhatjuk.

Forrás: http://reklamipar.hu/
Írta: Eszter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése