2010. július 23., péntek

Uborkaszezon...

Nyáron, mikor sokan szabadságukat töltik… kik külföldön, kik belföldön… mindenki pihen, regenerálódik, hogy aztán újult erővel ugorjon a munka tengerébe. Természetesen ez alól kis hazánk „sorozatsztárjai” sem kivételek, akik minden nyáron kis időre elbúcsúznak a képernyőtől, hogy jól megérdemelt vakációjukat megkezdjék… vagy éppen azért, hogy a sorozat rajongói tűkön ülve várják a sorozat évadzárójának folytatását… és szavazzanak, vajon melyik verzió fog bekövetkezni, ha végre újra visszatérnek a Mátyás király tér lakói.

Igen, ott tartunk, hogy vannak emberek, akik képesek felhívni az emelt díjas vonalat, azért hogy „elmondják”, szerintük mi lesz a folytatása a legizgibb résznél abbamaradt sorozatnak….

Vajon Miklós tényleg elrabolja-e saját lányát, Vanda igazából terhes-e, vagy csak azt mondja… és hogy egy jó kis akciójelenet sem maradjon ki: Zsolt lelövi-e Gézát, mert lefeküdt Zsófival, vagy egyenesen Géza felesége, Kinga teszi azt meg???

Hááát, rejtély a köbön… csak azt tudnám, hogy a szavazásnak mi értelme van, persze azon kívül, hogy a készítők zsebre rakják a befolyt pénzt, ami tegyük hozzá valószínűleg nem kis összeg… maradjunk annyiban, hogy elfogadnám havi fizetésnek…:)

Furcsállom igazából, hogy ezzel a fajta passzív bevételi forrással miért nem él a versenytárs, mert hát ugye van nekünk egy napi kórházsorozatunk is, ahol szintén nagy események zajlottak nyár elején… a több szálon futó történet, akciójelentek garmadát felvonultatva zárult, mely az adatokat tekintve sokszor meg is előzte a vele párhuzamosan futó riportműsort. A lényeg, hogy a nyár végén lehull a lepel és folytatódik mindkét sorozat, csak győzzük kivárni emberek!!!

Addig is mindkét csatorna más sorozatokkal, vagy ismétlésekkel próbálja fenntartani a nézettséget, ami valljuk be, lehetetlen, de nem baj, mert jön az ősz és vele rengeteg reality.

Immáron ötödször keresik hazánk megasztárjait, és ha ez nem lenne elég, akkor itt az X-faktor is, ahol, ha minden igaz, világsztárok fognak születni… Benkő után Delhusa Gjon fog feleséget keresni, akit össze kéne ereszteni Edit asszonnyal, Benkő lepattanójával, így legalább nem kéne az ő férjhajhászását is végignéznünk…

Szóval ezek várnak ránk, hétköznapi emberekre szeptembertől. Javaslom, hogy kössük fel a gatyánkat, mert lesz hova kapkodni a fejünket…

Mindenkinek kellemes uborkaszezont kívánok!


Niko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése