2013. július 25., csütörtök

Mosolyogj vissza! - kampány a Coca-Cola-tól

Te mennyire vagy nyitott? A Coca-Cola emberei a világ számos táján megtették, hogy egyszerűen csak rámosolyogtak idegenekre, majd aki visszamosolygott, ajándékba kapott egy Coca-Cola-t.
Az üdítőgyártóról tudjuk, hogy híres a fogyasztók felé való nyitottságáról. Ezt mutatja rengeteg fantasztikus kampányuk is. A világvezető márka most is kitett magáért …A mosolyt és boldogságot, mint értéket vitték a hétköznapokba aktivistáikon keresztül. Azok, akik visszamosolyogtak, kaptak egy Coca-Colát vagy valami más ajándékot (pl.: szemüveg, fejhallgató, stb). A kampány nagy publicitást kapott, az egyik New York-i lap újságírója szerint azonban lehet, hogy az aktivisták egy jól irányzott orrba vágást kapnának, ha ezzel New York-ban próbálkoznának…
Úgy gondolom, hogy ha ez így van, ez elég nagy probléma… A mai világban minden ember siet a munkahelyére, majd pedig haza, körül se néznek az utcán, nem figyelnek egymásra a járókelők. Mindenki bizalmatlan az idegenekkel, ám ez nem mindig jó! A kampány során is kiderült, hogy sok olyan ember van, aki egy mosolyt se képes viszonozni az utcán… Én úgy gondolom, egy mosoly nem kerül semmibe, mégis sokat jelenthet.
Ti visszamosolyognátok egy idegennek az utcán?

A videót itt megtekinthetitek!

Forrás: www.marketinginfo.hu
Írta: Szandi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése