2013. július 3., szerda

Nagy durranás az Erzsébet téren!















Nagy durranás az Erzsébet téren!


Nagyszabású rendezvénynek lehetett tanúja,  aki július 1-én az Erzsébet téren volt, hiszen a Vodafone ingyenes koncerttel és rengeteg ajándékkal várta a látogatókat. 
Bár a nagyvállalatra mostanában rájár a rúd, a telefonadó és a frekvenciaügyek sok veszteséget okoztak a cégnek, sőt még az államosítás kérdése is napirendre került. Mégsem csüggednek, hanem inkább egy promóciós nap keretében bemutatták az új sajátmárkás okostelefonjukat, a Vodafone Smart Mini-t, valamint  új mobilinternet csomagjukat is, 
ami 1GB-os havi keretet nyújt. A Gigabulin közel 500-an vettek részt.

A Vodafone különleges játékkal is várta az érdeklődőket, hiszen 12.000 lufit szórtak felülről a közönségre, amiben 70 darab ajándék Vodafone okostelefon átvételére jogyosító szelvény volt elrejtve. 
Nem kérdés, hogy mindenki próbálta a lehető legtöbb lufit kidurrantani, ezáltal kissé tüzijátékra emlékeztető hangokat hallhattunk az Erzsébet tér felől.
A fiatalok nagy örömére a közkedvelt Carbonfools adott ingyenes koncertet.

„A Vodafone ezzel is szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy Magyarországon is mind többen megismerjék az okostelefonok és a mobilinternetezés világát – természetesen a Vodafone Magyarország hálózatán, amely európai viszonylatban is az egyik legkiterjedtebb és legmegbízhatóbb mobilinternet hálózat.” - mondta el Alexandre Froment-Curtil a lakossági szolgáltatások vezérigazgató helyettese, majd hozzátette a magyar piacról eddig nagyon hiányzott egy olyan kombinált ajánlat, amellyel egyszerre lehet versenyképes áron hozzájutni egy kiemelkedően magas adatkerettel rendelkező feltöltőkártyás csomaghoz és egy korszerű okostelefonhoz, és a Vodafone Smart Mini és a VitaMAX Prémium Perc&Net együttese azonban ilyen!

Az eseményt a nyár egyik legnagyobb durranásaként harangozták be, hát durranás tényleg volt (a lufiktól).

Írta: Vi Ki

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése