2011. február 17., csütörtök

Bunda volt Olivér kiesése?

Mivel az országban mindenki erről beszél és mi is foglalkoztunk vele nemrégiben, ezért gondoltuk mi sem maradhatunk ki, el kell mondanunk véleményünket a történtekről… 
Szombat este Olivér és kihívott ellenfele, Béci párbajoztak azért, hogy melyikük mehet vissza a luxusvillába. Béci megverte Olivért a párbajon (61%-39% arányban), így a kukkolóshow ötödik kiesője, a műsor legnagyobb taktikusa, Olivér lett. Ezt a hírt a nézők és a villalakók is változó érzelemmel fogadták, hisz vannak olyanok, akik nem tudták eldönteni, hogy sírjanak-e vagy nevessenek.
Akik Olivért várták vissza, egyáltalán nem örültek Bécinek, annak ellenére, hogy a visszavárt villalakó a párbaj előtt megköszönte a bent töltött időszakot, majd ölelkezés nélkül indult el a stúdióba. Senki nem értette Olivér utóbbi viselkedését, hisz többször is kijelentette, hogy nem akar visszatérni a villába, majd többször is meggondolta magát ezzel kapcsolatban. Ezek szerint remélte, hogy nem fog visszatérni a villába… Akkor ezek után mégis, hogy tudott ilyen ridegen távozni?
Olivér 80 napot töltött a „luxusbörtönben”. A szavazások alapján a nézők nagy százaléka kedvelte őt és őt akarták továbbra is a villában látni. Nem véletlen, hiszen mire is kíváncsiak az emberek?
Saját véleményemből kiindulva például, én sokat tudtam nevetni rajta. Szerettem, amikor csinálta a balhékat, hiszen volt miről beszélni, volt mit megvitatni másnap. Mindig megnevettetett, amikor vörösödő fejjel nevetett éppen valamelyik csínytevésén. Szerintem ez volt a jó, hiszen az embereknek a szürke hétköznapokban erre van szükségük. Ahogy a közmondás is tartja: Kenyeret és cirkuszt a népnek!

Akkor mégis miért Béci tért vissza a villába? Olivér miért mondogatta állandóan, hogy haza akar menni? Ezek szerint biztos volt a dolgában. Vajon Olivér tudta, hogy mikor fog véget érni az ő játszmája? Elterjedt hírek szerint igen, tudta, ezért nem csinált semmit véletlenül.
A közösségi oldalakon terjedő ’valósáshow leleplezésre’ az RTL Klub is reagált, kifejezetten tagadta, hogy előre el lett volna döntve a párbaj kimenetele. A hírek szerint azonban Olivér nem véletlenül hívta ki pont Bécit, aki úgymond a másik falkavezér.
Akkor ezek után egy valóságshowról vagy egy megrendezett szappanoperáról beszélünk?
Reni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése